Руските правителствени представители не бяха поканени на тазгодишната Мюнхенска конференция по

...
Руските правителствени представители не бяха поканени на тазгодишната Мюнхенска конференция по
Коментари Харесай

Не поканиха Русия на Мюнхенската конференция по сигурността

Руските правителствени представители не бяха поканени на тазгодишната Мюнхенска конференция по сигурността , съобщи ръководителят на годишното събитие, което събира международния хайлайф в региона на защитата и сигурността, предава Ройтерс.

Конференцията, известна като " Давос за защита ", ще се организира в Мюнхен в интервала 17-19 февруари, дни преди годишнината от съветската инвазия в Украйна.

" Не желаеме да даваме естрада на тези, които са потъпкали интернационалното право ", сподели Кристоф Хойсген пред Ройтерс. Миналата година  при първото си отсъствие от години.

Хойсген, който дълго време беше консултант по външната политика на канцлера Ангела Меркел, сподели, че задачата въпреки всичко е да се избяга от събитие, на което европейците и американците просто приказват между тях и че вследствие на това тази година са поканени повече политици и специалисти от нововъзникващите стопански системи.

Организаторите към момента не са разгласили график и стратегия за събитието.

Миналата година украинският президент Володимир Зеленски, вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг бяха измежду високопоставените лица, присъстващи на събитието.

Припомняме, че тогава Зеленски бе подложен на критика, че в дни, когато съветската войска бе по границите на страната му и всички западни разузнавания и, че, той реши да напусне страната си и да приказва персонално на форума, с цел да го употребява като естрада, от която да изиска оръжейна помощ от Запада, която по това време беше много нищожна и бе изпратена единствено от Лондон и Вашингтон. 
 Лавров и Медведев показаха изискванията за договаряния с Украйна
Лавров и Медведев показаха изискванията за договаряния с Украйна

Те желаят нови интернационалните правила и " по-широки " гаранции за сигурност за Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР